Provádí pomocné práce ve stravovacím provozu dle pokynů nadřízeného vedoucího zaměstnance a aktuálního harmonogramu
Zodpovídá za včasnou přípravu brambor a zeleniny, včetně jejich dočišťování.
Zodpovídá za celkový úklid pracovních místností.
Obsluhuje strojní zařízení na mytí bílého a černého nádobí, dbá na dodržování pokynů pro obsluhu těchto zařízení.
Účastní se expedice jídel u pásového dopravníku.
Provádí úklid po výdeji stravy u pásového dopravníku.
Provádí mytí kotlů, nádobí, pracovního nářadí a pracovního prostoru.
Manipuluje s prádlem potřebným pro stravovací provoz, včetně dezinfekce a transportu.
Vynáší odpad a zajišťuje jeho roztřídění.
Zodpovídá za použití výhradně předepsaných mycích a desinfekčních prostředků.
HPP – zástup za dlouhodobou pracovní neschopnost, práci na dohodu o provedení práce, dohodu o provedení činnosti
Přátelské prostředí
Firemní společenské akce
dotované závodní stravován
Znalost hygienických norem
Organizační schopnosti
Týmovou spolupráci
Samostatnost
Spolehlivost
Zodpovědnost
Zdravotní způsobilost
Bezúhonnost
potravinářský průkaz
Pracovní doba od 06:00 hod.
Lenka Jiříková
email: lenka.jirikova@nemocniceostrov.cz
tel: 731547376